Stimularea concentrarii prin alimentarea cu spirulină

 In blog, Uncategorized

Concentrarea este un element fundamental în această perioadă a vieții. Copiii și studenții petrec multe ore în fiecare zi în clasă. Prin urmare este firesc să aibă probleme în a urmări cursurile, mai ales la sfârșitul zilei, dacă nu sunt bine pregătiți.

Nutrienți pentru a rămâne concentrat

Proteine: proteinele de spirulină conțin aminoacizi care ajută neurotransmițătorii să transmită semnale între celulele creierului.

Vitamina E: de asemenea prezentă în spirulina, este un element „anti-îmbătrânire” cu proprietăți antioxidante puternice. Reduce oxidarea celulelor creierului și conservă neuronii.

Vitalitatea este un element important pentru concentrare

Alga spiralată este un adevărat concentrat de vitalitate datorită conținutului său de fier și acid gama-linolenic. Efectul stimulativ al spirulinei a fost demonstrat într-un studiu german, ale cărui rezultate au fost publicate în anii 1990:

După 6 luni de utilizare zilnică a spirulinei, cei 27 de participanți la studiu au fost chestionați despre starea lor de sănătate. Performanțele fizice și mentale, vigilența și motivația s-au îmbunătățit semnificativ.

Importanța memoriei

Este inutil să petreceți ore nelimitate în clasă, să cheltuiți taxe de școlarizare și lecții private dacă memoria nu integrează cu adevărat cunoștințele transmise:

  • Vitamina B12: considerată cea mai bună vitamină pentru creșterea memoriei. Ajută la formarea celulelor roșii din sânge, acestea din urmă transportă oxigen în creier.
  • Acidul folic: îmbunătățește memoria și protejează creierul împotriva îmbătrânirii (studiu european publicat în http://thelancet.com
  • Vitamina A: stimulează neuronii hipocampului și astfel promovează abilitatea de a învăța îmbunătățind în acelasi timp memoria.
  • GLA: promovează regenerarea celulară și, prin urmare, ajută la îmbunătățirea memoriei.

O cură cu spirulină poate avea ca efect, prin bogăția de nutrienți, stimularea creierului. De asemenea, este esențial să se mențină o activitate a creierului zilnic, să se practice un sport în mod regulat și să se respecte un somn de calitate!

Recommended Posts

Leave a Comment

Some of our products

Spirubox standard

95,00lei

Looking for original, healthy and sustainable ideas to offer to a friend, employees or clients ? Our spirubox contains one pack of Spirulina 50 gr, one pot of honey-spirulina 150 gr, 1 chocraw, 1 scrubbing soap packed in a reusable basket. Suitable for all food and planet lovers.
Want to make a surprise ? You can send us the delivery address of the person and we will take care of the rest with personnalized card !

Not available for the moment

Spirulina Book Recipe

79,00lei

Consumata de mii de ani, acest incredibil ingredient este destul de necunoscut si nefolosit in bucataria noastra. Aceasta carte contine 3 parti: prima parte se axeaza pe intelegerea beneficiilor spirulinei, cum o alegem si cum o folosim; partea a doua ofera 45 de retete bazate pe spirulina; ultima parte vine cu un ghid practic de a produce spirulina acasa. Surprinde-ti prietenii si familia si incepe sa gatesti cu spirulina!
Numar pagini: 128 / Limba: franceza

Rasnita de spirulina

22,00lei

Deja iconica rasnita de spirulina este acum disponibila! Pentru a te bucura de beneficiile spirulinei, vei putea de acum incolo sa folosesti aceasta rasnita chiar la tine acasa.
Usor si convenabil de presarat spirulina crunchies in salate, supe, paste sau in smoothieuri. Ideal pentru a experimenta in premiera gustul spirulinei.
Rasnita cu spirulina crunchies.

Sapun scrub/exfoliant cu spirulina

Sapun exfoliant cu spirulina facut cu ulei organic de argan si spirulina crunchies macinate fin.
Agentii antioxidanti prezenti in spirulina (vitamina A, E si phycocyanina) lupta atat impotriva semnelor imbatranirii (riduri si linii fine), cat si impotriva acneei.
Se recomanda in special pentru pielea uscata si sensibila, intrucat spirulina hidrateaza si hraneste pielea.
Se poate folosi pe fata si pe corp.

Pre-comanda disponibila

Miere cu spirulina

35,00lei

Spirulina si miere pentru un boost de anti-oxidanti.
Spirulina, bogata in ficocianina, contribuie la reducerea stresului oxidativ si protejeaza sistemul imunitar.
Made in Romania.
Un borcan contine 250 de grame de placere si bunastare.

Chocraw Spiruline

12,00lei

Un snack delicious si sanatos din ciocolata neagra (91%) si spirulina crunchies (9%). Facuta din ciocolata fina de origine columbiana, ChocRaw are o textura crocanta si este extrem de gustoasa. Recomandata iubitorilor de ciocolata, dar si atletilor.
Fiecare tableta are 35 grame, din care 3 grame de spirulina, respective doza zilnica recomandata.
Fabricat in Romania

Adventurer pack

119,90lei

Te-ai familiarizat cu Crunchies, iti plac ambele propuneri si ai o dilema 😊 Pachetul Adventurer contine 2 pungi x 100 grame, cate una pentru fiecare tara de origine: Franta si Burkina Faso.

Discovery pack

66,50lei

Incerci Crunchies pentru prima oara? Pachetul Discovery contine 2 pungi x 50 grame, cate una pentru fiecare tara de origine: Franta si Burkina Faso.

Spirulina Crunchies Burkina Faso

30Lei (50g) 57Lei (100g) 330Lei (300g) 1054.5Lei (1000g) 632.7Lei (600g)

Climatul tropical din Burkina Faso oferă condiţii ideale pentru a creşte spirulina. Spirulina Spinoa este produsa de fermieri preocupați de aspecte ce tin de calitate, de responsabilitate sociala şi de mediu.

Spirulina Crunchies Franta

40Lei (50g) 70Lei (100g) 405.3Lei (100g) 777Lei (600g)

Crescut sub soarele din Provence, secretul crunchiilor noastre se bazeaza pe o reteta locala: know-how, pasiune si cele mai bune standarde de calitate din clasa

0