fbpx

Adventurer pack

125,40lei
Te-ai familiarizat cu Crunchies, iti plac ambele propuneri si ai o dilema 😊 Pachetul Adventurer contine 2 pungi x 100 grame, cate una pentru fiecare tara de origine: Franta si Burkina Faso.

Discovery pack

66,50lei
Incerci Crunchies pentru prima oara? Pachetul Discovery contine 2 pungi x 50 grame, cate una pentru fiecare tara de origine: Franta si Burkina Faso.

Spirubox standard

lei (50g) - lei (100g)
Cauti o idee originala, sanatoasa si sustenabila de cadou pentru prietenii, angajatii sau clientii tai? Spirubox-ul nostru este facut pentru tine !

Spirulina Book Recipe

79,00lei
Consumata de mii de ani, acest incredibil ingredient este destul de necunoscut si nefolosit in bucataria noastra. Aceasta carte contine 3 parti: prima parte se axeaza pe intelegerea beneficiilor spirulinei, cum o alegem si cum o folosim; partea a doua ofera 45 de retete bazate pe spirulina; ultima parte vine cu un ghid practic de a produce spirulina acasa. Surprinde-ti prietenii si familia si incepe sa gatesti cu spirulina! Numar pagini: 128 / Limba: franceza
SaleSpirulina Crunchies Burkina Faso

Spirulina Crunchies Burkina Faso

30,00lei
Climatul tropical din Burkina Faso oferă condiţii ideale pentru a creşte spirulina. Spirulina Spinoa este produsa de fermieri preocupați de aspecte ce tin de calitate, de responsabilitate sociala şi de mediu.

Choco Spirulina – Clasic 12 lei

lei (50g) - lei (100g)
Vrei să te împrietenești cu Spirulina? Crunchies îți dau ocazia să o încerci cu cacao și să îți placă! 3 grame de Spirulină împreună cu alte superalimente într-o ciocolată crocantă, plină de vitamine, antioxidanți și proteine. Fabricat în România. Fiecare tableta are 35 grame, din care 3 grame de spirulina, respective doza zilnica recomandata. Fabricat in Romania

Miere cu spirulina

35,00lei
Spirulina si miere pentru un boost de anti-oxidanti. Spirulina, bogata in ficocianina, contribuie la reducerea stresului oxidativ si protejeaza sistemul imunitar. Made in Romania. Un borcan contine 250 de grame de placere si bunastare.

Rasnita de spirulina

22,00lei
Deja iconica rasnita de spirulina este acum disponibila! Pentru a te bucura de beneficiile spirulinei, vei putea de acum incolo sa folosesti aceasta rasnita chiar la tine acasa. Usor si convenabil de presarat spirulina crunchies in salate, supe, paste sau in smoothieuri. Ideal pentru a experimenta in premiera gustul spirulinei. Rasnita cu spirulina crunchies.

Sapun solid cu spirulina – precomanda

25,00lei
Sapunul este facut cu spirulina crunchies macinate fin. Agentii antioxidanti prezenti in spirulina (vitamina A, E si ficocianină) lupta atat impotriva semnelor imbatranirii (riduri si linii fine), cat si impotriva acneei. Se recomanda in special pentru pielea uscata si sensibila, intrucat spirulina hidrateaza si hraneste pielea. Se poate folosi pe fata si pe corp.

Spiru’choco – Afine & Quinoa 12 Lei

lei (50g) - lei (100g)
3 grame de spirulină împreună cu alte superalimente într-o ciocolată aerată şi crocantă cu un plus de dulce acrişor, plină de vitamine, antioxidanți și proteine. Fabricat în România. ___ SPIRULINA, 60% proteine, vitamine și minerale în cantități mari și antixodanți. CACAO, bună pentru inimă și energie. Antioxidanţi flavonoizi, magneziu, cupru. AFINE, continut ridicat in antioxidanți, flavonoizi, vit. C, K si mangan. QUINOA, bogat in fier, cupru, zinc si magneziu.

Spiru’choco – Cânepă, Dude & Lucuma 12 Lei

lei (50g) - lei (100g)
3 grame de Spirulină împreună cu cânepă, dude și lucuma într-o ciocolată crocantă, cu aromă caramelizată. Un echilibru armonios între textura cremoasă a semințelor de cânepă și crunchy-ul fulgilor de spirulină plină de vitamine, antioxidanți și proteine. Fabricat în România. Fiecare tableta are 35 grame, din care 3 grame de spirulina, respective doza zilnica recomandata. Fabricat in Romania ___ SPIRULINA, 60% proteine, vitamine și minerale în cantități mari și antixodanți. CACAO, bună pentru inimă și energie. Antioxidanţi flavonoizi, magneziu, cupru. CANEPA, raport excelent omega 3/6. DUDE, contin fitonutrienti, polifenol, minerale și vitamine. LUCUMA, contin magneziu, potasiu și fosfor.

Spiru’choco – Pecan Maca 12 Lei

lei (50g) - lei (100g)
3 grame de spirulină împreună cu alte superalimente într-o ciocolată crocantă, plină de vitamine, antioxidanți și proteine. Fabricat în România. ___ SPIRULINA, 60% proteine, vitamine și minerale în cantități mari și antixodanți. CACAO, bună pentru inimă și energie. Antioxidanţi flavonoizi, magneziu, cupru. MACA, o rădăcină bogată în vitaminele B1, B2, calciu și fier. PECAN, conțin antioxidanți și grăsimi bune și 19 vitamine și minerale.

Afișez toate cele 14 rezultate

0