Spirulina for an healthy skin

 In blog

Ideală pentru pregătirea pielii pentru expunerea la soare, pentru un ten strălucitor tot timpul anului şi pentru a oferi pielii toți nutrienți de care are nevoie, spirulina face parte dintre cele mai bune alimente pentru a arata bine din vară până în primăvară!

Principiile active ale spirulinei

Dacă spirulina permite o mai bună bronzare şi prelungirea bronzului, este tocmai pentru că este extrem de bogată în beta-caroten (conţine de 18 ori mai mult decât morcovii). Ca regulă generală, pentru pregătirea pielii pentru expunerea la soare, este recomandată înainte o cură cu beta-caroten. Consumul său creşte producţia de melanină de către organism (pigment care joacă rolul principal în colorarea pielii şi, prin urmare, bronzarea). Când pielea conţine mai multă melanină, ne bronzăm mai repede, mai uniform şi pentru o perioadă mai lungă de timp. Beta-carotenul este de asemenea, un puternic antioxidant, prin urmare, suntem mai bine protejaţi împotriva soarelui.

Fiţi totuşi atenţi, trebuie să continuaţi să aplicaţi cremă solară, spirulina nu evită nici arsurile solare şi nici efectele razelor UV (de altfel, niciun produs natural sau nu, nu este capabil să facă acest lucru).

 

In plus, spirulina aduce o bună doză de vitamina E, aceasta din urma asigură o hidratare mai bună a pielii, care este esenţială pentru o bronz strălucitor şi durabil.

Doriţi un bronz sanatos? câteva sfaturi de bază:

Pentru a optimiza bronzarea, trebuie să vă răsfăţaţi pielea. În timpul expunerii, este absolut necesar să vă protejaţi prin reînnoirea regulată a aplicării de creme solare (30 SPF minim). Un bronz bun înseamnă mai întâi evitarea razelor UV nocive, care pot provoca cancer şi îmbătrânirea accelerată a pielii. Pentru a vă menține bronzul, scrub-urile ușoare sunt eficiente, fără să uitaţi să vă hidrataţi bine.

 
Recommended Posts

Leave a Comment

Some of our products

Spirulina Crunchies Burkina Faso

330Lei (300g) 30Lei (50g) 1054.5Lei (1000g) 57Lei (100g) 632.7Lei (600g)

Burkina Faso tropical climate offers ideal conditions to grow spirulina. Our crunchies are produced by farmers caring about quality and social and environmental issues.

Crunchies France

777Lei (600g) 405.3Lei (100g) 40Lei (50g) 70Lei (100g)

Grown under the sun of Provence, the secret of our crunchies rely on a local recipe : know-how, passion and best-in-class quality standards.

0