(Română) Stimularea concentrarii prin alimentarea cu spirulină

 In blog, Uncategorized

Concentrarea este un element fundamental în această perioadă a vieții. Copiii și studenții petrec multe ore în fiecare zi în clasă. Prin urmare este firesc să aibă probleme în a urmări cursurile, mai ales la sfârșitul zilei, dacă nu sunt bine pregătiți.

Nutrienți pentru a rămâne concentrat

Proteine: proteinele de spirulină conțin aminoacizi care ajută neurotransmițătorii să transmită semnale între celulele creierului.

Vitamina E: de asemenea prezentă în spirulina, este un element „anti-îmbătrânire” cu proprietăți antioxidante puternice. Reduce oxidarea celulelor creierului și conservă neuronii.

Vitalitatea este un element important pentru concentrare

Alga spiralată este un adevărat concentrat de vitalitate datorită conținutului său de fier și acid gama-linolenic. Efectul stimulativ al spirulinei a fost demonstrat într-un studiu german, ale cărui rezultate au fost publicate în anii 1990:

După 6 luni de utilizare zilnică a spirulinei, cei 27 de participanți la studiu au fost chestionați despre starea lor de sănătate. Performanțele fizice și mentale, vigilența și motivația s-au îmbunătățit semnificativ.

Importanța memoriei

Este inutil să petreceți ore nelimitate în clasă, să cheltuiți taxe de școlarizare și lecții private dacă memoria nu integrează cu adevărat cunoștințele transmise:

  • Vitamina B12: considerată cea mai bună vitamină pentru creșterea memoriei. Ajută la formarea celulelor roșii din sânge, acestea din urmă transportă oxigen în creier.
  • Acidul folic: îmbunătățește memoria și protejează creierul împotriva îmbătrânirii (studiu european publicat în http://thelancet.com
  • Vitamina A: stimulează neuronii hipocampului și astfel promovează abilitatea de a învăța îmbunătățind în acelasi timp memoria.
  • GLA: promovează regenerarea celulară și, prin urmare, ajută la îmbunătățirea memoriei.

O cură cu spirulină poate avea ca efect, prin bogăția de nutrienți, stimularea creierului. De asemenea, este esențial să se mențină o activitate a creierului zilnic, să se practice un sport în mod regulat și să se respecte un somn de calitate!

Recommended Posts

Leave a Comment

Some of our products

Spirulina Crunchies Burkina Faso

330Lei (300g) 30Lei (50g) 1054.5Lei (1000g) 57Lei (100g) 632.7Lei (600g)

Burkina Faso tropical climate offers ideal conditions to grow spirulina. Our crunchies are produced by farmers caring about quality and social and environmental issues.

Crunchies France

777Lei (600g) 405.3Lei (100g) 40Lei (50g) 70Lei (100g)

Grown under the sun of Provence, the secret of our crunchies rely on a local recipe : know-how, passion and best-in-class quality standards.

0