fbpx

30,00leiSelect options

https://spinoa.ro/en/produs/spirulina-crunchies-burkina-faso/
1Cart2Delivery & Payment3Complete Order

Your cart is currently empty.

Return to shop

Sale!

Spirulina Crunchies Burkina Faso

SKU: N/A Category:

Raw, artisanal, mild and crunchy!
Strengthens immunity and vitality
✓ Reduces fatigue
✓ Full of antioxidants, protects against stress
✓ Helps in weight control

Are you struggling eating enough green veggies every day? You are not alone! Simply add one spoon of spirulina crunchies to your diet. This superfood makes it easy to get your greens every day – even when life gets busy!

Clear

10 reviews for Spirulina Crunchies Burkina Faso

 1. Andreea

  Cea mai bună spirulină!

 2. Mariana

  Cea mai bună pentru imunitate

 3. Ozgur

  Great product! will become a regular customer

 4. Catalina

  O varianta perfecta de spirulina❤️

 5. Rodica

  Este geniala <3 Nu credeam ca o sa ajung sa mananc spirulina de pacere.

  Pana sa descopar spirulina crunchies am incecrcat cu pudra dar nu am putut pentru ca schimba foarte mult gustul mancarii, apoi cu pastile dar m-am oprit. Gustul la crunchies este de mii de ori mai subtil decat la pudra. O adora toata familia!
  Chiar si baietelul meu o mananca, o rontatie goala si ii place foarte mult.

 6. Ana Georgescu

  Consumam spirulina si inainte, dar sub forma de capsule ca supliment alimentar sau pudra, dar trebuia sa o amestec cu ceva foarte bun in smoothie pentru ca nu avea un gust extraordinar. Crunches de la Spinoa in schimb, sunt extraordinar de bune!!! Le folosesc in salate fresh, peste oua ochiuri, hummus, salata de vinete, cu fructe si cateodata si cu lingurita pur si simplu. Love them! ❤️❤️❤️

 7. Adriana Daniela Tudor

  Foarte buna

 8. Vlad

  Foarte satisfacut! Obișnuit cu spirulina în tablete, sunt încântat să descopăr formatul „crunchies”. Fără gust prost și multe variante de consumat posibile datorită rețetelor sugerate. Mulțumesc

 9. Liviu Preda

  Știam despre multitudinea de beneficii ale spirulinei, dar nu eram un fan al gustului sau al mirosului.. și nu știam nici despre metoda de producției. Sunt extrem de mulțumit de ea și cu siguranță voi mai cumpăra.

 10. Radu

  Desi nu pot sa spun ca ma omor dupa gust, este mult mai ok decat pudra. Iar faptul ca este fulgi, daca nu o mestec nu simt aproape deloc gustul. Recomand

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add a teaspoon of spirulina crunchies to your favorite breakfast, smoothie, soup, salad or eat it straight out of the bag like a snak. If you you take it just for benefits, you can put a teaspoon of spirulina in a glass of water and in one sip you have your portion of nutrients.

How much to use

Normal: 3 – 6 g, corresponds to 1 to 2 teaspoons.
Active lifestyle: 9 g, corresponds to 3 teaspoons.
Intensive training: 15g, corresponds to 5 teaspoons.
Storage: Seal the bag after opening. Store in a cool, dry place away from light.

Contain:

60-70% complete protein: all essential and non-essential amino acids.
-Vitamins from group B, vitamin D, vitamin K.
-Pigments: chlorophyll, carotenoids, phycocyanin and porphyrin.
-Enzymes: superoxide dismutase or SOD key antioxidant.
-Minerals: iron, calcium, magnesium, phosphorus, potassium, zinc, selenium, sodium, copper, chromium, cobalt.
-Fatty acids: alpha-linoleic acids and gamma-linolenic acids (which are found only in breast milk).
Ce este spirulina?

Spirulina este o microalgă cultivată în apă dulce. Este recunoscută pentru beneficiile sale nutritive. Conținutul său ridicat în proteine, fier și antioxidanți o face un super-aliment. Potrivit OMS,cel mai bun aliment pentru natura umană din secolul XXI. Spirulina întărește imunitatea și aduce vitalitate zilnică. Ajută la reducerea oboselii corpului, în special în caz de deficit de fier. Conținutul său ridicat de proteine ajută la recuperarea mușchilor după exerciții. Această spirulină de calitate poate fi presărată pe toate rețetele: pe supe, salate, în musli, pe paste. O puteți combina cu fructe proaspete sau orice sursă de vitamina C pentru a-i asimila mai bine fierul. Evitați să o luați în același timp cu ceaiul sau cafeaua, deoarece taninurile lor împiedică absorbția fierului din spirulină.

De ce să consumăm spirulină crunchies?

Spirulina Crunchies are un gust foarte bland, datorită procesului și calității sale artizanale. Este deshidratată la o temperatură scăzută sub 42 ° C, ceea ce permite păstrarea tuturor nutrienților și a calităților organoleptice.

În plus poți să ai 100% încredere.

Colaborăm cu fermieri de încredere care cultivă cu cele mai bune practici. Fiecare lot de spirulină, este analizat de un laborator francez specializat. Poți să găsești analiza mai jos:

Selectează aici pentru a vedea analizele
0