Spinoa este în misiunea de a cultiva o lume sustenabilă.

Spinoa a fost recent selectată de Programul de accelerare Level-up (dezvoltat ca parte a comunității Nod makerspace) pentru a dezvolta o microferma de spirulină de interior. Iti permite să faci un pas către autosuficiența alimentară, producând cu puține resurse, unul dintre alimentele viitorului!

Ferma ta personală de spirulină

Inspir este conceput ca să crești singur si cu ușurință, alimentul viitorului!
Îți aduce super-alimentul proaspăt, direct acasă.

Află mai mult »

Proaspăt

Mini ferma noastră produce spirulină proaspătă, obții cea mai bună calitate a sprulinei chiar acasă, nu se poate mai local de atât!

Uşor

Facem să fie ușor să fim fermier și să creștem mâncarea proprie. Inspir este ușor de utilizat, tu stai relaxat in timp ce spirulina se înmulțește alaturi de tine.

Delicios

În sfârșit, poţi avea spirulina proaspătă în meniu! Amestecă inovativul superaliment cu mâncarea preferată.

Vorbesc despre noi

Hrana viitorului

Nutriție

Organizația Națiunilor Unite o numește „hrana secolului XXI”, în timp ce NASA o dorește pentru dietele astronauților în nave spațiale. Spirulina proaspătă este cea mai nutritivă variantă, mâncare vibrantă cu toate de enzimele și vitaminele sale.

Sustenabilitate

Spirulina oferă un mod ieftin și ecologic de a produce alimente. Aceasta necesită foarte puține resurse și produce oxigen pe măsură ce crește.

Inovație

Am conceput Inspir ca obiect de design interior. Mai mult decât producerea unui super-aliment și oxigen, vă puteți bucura de frumoasa lumină de ambianță verde.

Cunoști povestea mâncării tale

Pre-comenzile vor fi disponibile în noiembrie 2019, după campania de crowdfunding pe Indiegogo

Comunitatea Inspir

Vrei să încerci înainte de asta? Abonează-te la programul nostru de testare beta sau implică-te în proiect contactându-ne la adresa romain@spinoa.ro

Esti curios sa afli mai mult?

Sunt interesat să fiu beta-tester al Inspir.Sunt interesat să fac parte din echipa.

Maria Mihaela

Nutritionist

Sorina Fredholm

Wellness coach

Cezara Munteanu

Actriță

0