fbpx

Principalele beneficii ale adăugării spirulinei în zilele tale !

Conține proprietăți antioxidante, anticancerigene, antiinflamatorii, datorită elementelor nutriționale concentrate, cum ar fi, vitamina B2, îmbunătățirea sistemului imunitar și joacă un rol important în ceea ce privește sănătatea mintală. Poate fi un prieten bun să slăbești, deoarece reduce colesterolul rău numit LDL, contribuie la o senzație mai lungă de sațietate și reglează nivelul glicemiei, prevenind problemele cronice de sănătate, cum ar fi diabetul. De asemenea, datorită concentrațiilor ridicate de fier se dezvăluie aliatul perfect pentru dietele vegane sau persoanele care suferă de anemie, hrănind corpul în mod corect. Pentru sportivi poate fi o sursă excelentă, deoarece poate ajuta în două faze: înainte, datorită menținerii energiei la niveluri ridicate în timpul antrenamentului și după, hrănirea mușchilor cu proprietăți corecte, ajutând la recuperarea corpului. Nebun, cum micro devine macro.

Cum poți folosi spirulina?

Acest superaliment are mai multe personalități. Cu alte cuvinte, puteți adăuga spirulină în mesele zilnice într-o varietate de moduri. Alegeți: amestecați-l, smoothie-ul dvs., presărați-l în salată, amestecați-l pentru un guacamol de gust și neașteptat sau pentru iubitorii sceptici, faceți o fotografie de dimineață. Crunchii tăi, alegerea ta!

Mix it

În dressing, pesto, iaurt, budincă!

Sprinkle it

Presarat pe salate, supe, fructe si legume!

Blend it

În smoothie, hummus, guacamole!

Drink it

Pentru cei curajoși, beți-l cu apă sau suc!

Procesul nostru de producție

Una dintre misiunile spinoa este cultivarea unei lumi mai bune. Din acest motiv, lucrăm direct cu fermieri artizanali din Burkina Faso și Franța, care se potrivesc viziunii noastre despre o nutriție bună și conservarea ecosistemelor. Produc spirulină într-un mediu controlat, utilizând un proces de uscare la temperatură scăzută (sub 42 °), astfel încât microalge poate păstra în viață toate calitățile sale nutritive. Scopul nostru principal ca companie este de a realiza un echilibru între agricultură și reaprovizionare, producând un aliment durabil pentru un viitor durabil.

Nu este o dietă, se numește a mânca sănătos.

Retete

Doriți să încercați rețetele noastre delicioase și foarte ușoare? Pentru a afla mai multe, faceți clic pe imaginea dorită și veți găsi instrucțiunile.

ECHIPA NOASTRĂ

"Punctul forte al echipei este fiecare membru individual. Punctul forte al fiecărui membru este echipa. ”

ROMAIN COUDERC / COMUNICARE ȘI DEZVOLTATOR DE PROIECT

Ce fac pentru distracție? Weekend-uri departe cu prietenii. Pace, calm și spațiu pentru a fi creativi.

IULIA CU / SOCIAL MEDIA

Ce fac pentru distracție? Să stau cu cel mai bun prieten al meu aproape oriunde.

FLORENT MATHE / VÂNZĂRI ȘI ACHIZIȚII

Ce fac pentru distracție? Găsește-mi un festival și niște muzică bună și lasă-mă să pierd.

CRISTIAN CODREANU / DESIGN & MARKETING

Ce fac pentru distracție? Dă-mi skateboard-ul meu și eliberează-mă.

Cum îmbogățește spirulina mediul înconjurător?

Producția de spirulină are un beneficiu special: ciclul oxigenului este asemănător copacilor. Cu alte cuvinte, în timp ce cultivăm acest superaliment, oxigenul este produs prin plantația noastră și, în consecință, consumă dioxid de carbon. Deci, nu numai, producția este curată și durabilă, dar ne poate oferi și beneficii în ceea ce privește îmbogățirea mediului planetei noastre. Prin urmare, promovând spirulina promovăm, de asemenea, un stil de viață echilibrat și sănătos, respectând planeta noastră și păstrând mediul în siguranță pentru generațiile următoare. Poate că planeta viitorului se află în bucătărie și în alegerile noastre zilnice.

CONTACTEAZĂ-NE

Nu ați găsit informațiile pe care le căutați? Aveți o întrebare suplimentară? Sau vreți doar să ne oferiți feedback? Anunță-ne. Completați formularul de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil.

OUR OFFICE

BIROUL NOSTRU

STRADA OLTENI 6

ROMÂNIA

BUCUREŞTI

CONTACTEAZĂ-NE

0